INFORMACJA PRASOWAWłocławek, 25.03.2015 r.Wiosenne babeczki – zajączki czy kwiatuszki?Połącz przyjemne z pożytecznym i zaproś dzieci do wspólnej zabawy w pieczenie i dekorowanie wiosennych babeczek. W ferworze przedśw
Informacja prasowaWarszawa, 24 sierpnia 2017Ulubieńcy lata kochają bakalie Latem osiedlowe targi pełne są sezonowych owoców i warzyw bogatych w składniki odżywcze i witaminy. Sezonowa dieta to bardzo dobre rozwiązanie, dlate
IV. Wypasiony krem z porów i ziemniaków ze śmietaną PolskąSkładniki (na 4 porcje):– 2 pory pokrojone w plastry– 500 g ziemniaków obranych i pokrojonych w kostkę– 200 ml śmietanki Wypasionej 30% Mlekovita,
Chlebek dyniowy na jesienną szarugęChrupiąca skórka, puszysty środek i dyniowy aromat, a wszystko to w energetycznym, pomarańczowym kolorze. Chlebek dyniowy urzeka lekko słodkawym smakiem i długotrwałą świeżością. To ide
Zdrowy smak natury:Przepis na Carpaccio z buraków z hummusemCarpaccio z buraków z hummusem to wyjątkowo efektowna potrawa, która podbija podniebienia oraz syci inne zmysły. Prezentuje się imponująco, dlatego bez wątpienia mo�
INFORMACJA PRASOWADo publikacji od ZARAZWłocławek, 13.02.2015 r.Czekoladowe Walentynki z warszawskim ciachem!Czekolada kojarzy się z przyjemnością, rozpływającą się w ustach słodyczą, która poprawia humor i dodaje energ
MATERIAŁY PRASOWELuty 2014 r.Letnie smaki w środku zimy!Zima zagościła u nas na dobre. I choć śnieg stopniał, a temperatura oscyluje w okolicach zera to na wiosenną aurę będziemy musieli jeszcze trochę poczekać. Z brakie
Marco Ghia, szef Akademii Kulinarnej Whirlpool, ekspert kuchni włoskiej, zachęca Was do przyrządzenia smacznej przekąski. Skusisz się na takie połączenie smaków? Wystarczy 30 minut, aby przygotować prawdziwie włoskie danie!
Informacja prasowaPoznań, 21 września 2016 r.Pomysł na drugie śniadanie do szkoły – jak zachęcić dziecko do porzucenia słodyczy na rzecz pełnowartościowego posiłku?Niezwykle ważnym posiłkiem, który dostarcza dzieciom
Pstrąg faszerowany serem Podlaskim i ziołamiPrzepis poleca Robert Muzyczka, szef kuchni Dworu Korona KarkonoszyLato to niewątpliwie czas, kiedy w kuchni panują ryby i owoce morza. Warto jednak poznać możliwości kulinarne nie t