Nie tylko na przystawkę – Wołowina w occie balsamicznym z domowymi chipsamiOcet balsamiczny należy do tej kategorii sosów, które niespodziewanie dobrze smakują z wieloma całkowicie różnymi produktami. Jednak jego zrówn
Informacja prasowaWarszawa, 18 sierpnia 2017Letnie spotkania z przyjaciółmi, pomysły na dania które skradną serca gości Letnie spotkania z przyjaciółmi najlepiej smakują podczas odkrywania nowych, kulinarnych smaków. Wspó
Warszawa, wrzesień 2016 r.Słodkie a’la tiramisu z żurawinąZe śmietaną, owocowy, czekoladowy, a może z nutką pikanterii? – desery zaskakują smakiem i propozycjami podania. Wybór przekąski często zależy od dostępnośc
Informacja prasowa: Sedar S.A.Październik 2015Jesienne smaki!Pieczony Kurczak Zagrodowy z dynią, pomidorami i masłem szałwiowymGdy na zewnątrz robi się szaro i ponuro, w kuchni warto sięgnąć po… kolorowe skarby jesieni!
Informacja prasowaPoznań, 14 października 2016Jesień na talerzu – smakołyki ze słoikaJesień, szczególnie ta na talerzu, wcale nie musi być nudna i szara. Choć o tej porze roku coraz trudniej o świeże warzywa, to warto z
Informacja prasowaPoznań, 24 sierpnia 2016 rokuPrzepis na francuskie tosty herbaciane z sosem porzeczkowymŚniadanie to najważniejszy posiłek w ciągu dnia. Od tego jak je skomponujemy, zależeć będzie, ile nabierzemy energii
Informacja prasowa14 marca 2017 r. Niecodzienne śniadanie – bajgle na trzy sposobyBajgle to tradycyjne żydowskie pieczywo, które znane jest od XVII wieku. Według zachowanych zapisków, bajgiel został po raz pierwszy upieczony
29.09.2016, WarszawaInformacja prasowaSmaczny powrót do szkołyRok szkolny rozpoczął się na dobre. Książki skompletowane, zajęcia pozalekcyjne wybrane. Aby nasze dzieci miały siłę do nauki i energię do radosnego rozrabian
Informacja prasowaPoznań, 8 lutego 2017 r.Zdrowe sałatki z białą fasolą w roli głównejKalendarzowa zima powoli dobiega końca. To najwyższy czas, aby powoli przygotowywać się do wiosny. Pierwszym krokiem może być wprowad
Marco Ghia, szef warszawskiej Akademii Kulinarnej Whirlpool i ekspert kuchni włoskiej, poleca:LINGUE DI PASSERO Z BURAKIEMCzas przygotowania: 2,5 godzinyPoziom trudności: średni Składniki: (dla 4 osób):150 g mąki 00100 g m�