22.12.2016, WarszawaInformacja prasowa Tuńczyk na Święta – pyszna włoska inspiracjaGorączka przedświątecznych przygotowań pochłonęła nas na dobre. Prezenty, zakupy, choinka, wypiekanie pierniczków, lepienie pierogów,
Warszawa, wrzesień 2016 r.Orzechowo – gruszkowa fantazja na chrupiącej rukoliWczesną jesienią na polskich stołach zdecydowanie królują gruszki i orzechy. Oryginalne smaki i struktury sprawiają, że można z nich przygotowa�
SLOW BREAKFAST – JESIENNY PUDDING CHLEBOWY Z GRUSZKĄ I ŻURAWINĄSkładniki na 4 porcje:• Chleb tostowy pszenny XXL(np. Dan Cake) – 200 g• żółtka jaj – 3• suszona żurawina – 50 g• dojrzałe gruszki – 3 szt
Kim są amatorzy dań gotowych i co najczęściej kupują?Coraz większe tempo życia i brak czasu znajdują swoje odzwierciedlenie w rosnącej konsumpcji dań gotowych. Odpowiadając na potrzeby konsumentów, producenci żywności ro
Informacja prasowa Hochland PolskaMonika Mrozowska poleca tosty z serkiem topionym i domowym pesto To jest pyszne!Pomysł na tosty wcale nie musi być nudny! Udowadnia to Monika Mrozowska znana aktorka i ekspertka kulinarna, która
Marco Ghia, szef warszawskiej Akademii Kulinarnej Whirlpool i ekspert kuchni włoskiej, poleca danie z wykorzystaniem sera gorgonzola z certyfikatem D.O.P.ZUPA Z POREM, ZIEMNIAKAMII SEREM GORGONZOLAPrzepis pochodzi z oficjalnej stro
Informacja prasowa7 maja 2014Zasmakuj mocy ukrytej w soczewicyZnana od czasów starożytnych, była samym z ulubionych posiłków Grekówi Rzymian. W Polsce uprawiana jako roślina pastewna, odeszła na długow zapomnienie. Soczew
Marco Ghia, szef Akademii Kulinarnej Whirlpool i ekspert kuchni włoskiej, poleca swoje ulubione przepisy.SALTIMBOCCA Składniki:800 g plasterków cielęciny180 g prosciutto crudo50 g masła100 g wytrawnego wina Marsala10 g mię
29.09.2016, WarszawaInformacja prasowaSmaczny powrót do szkołyRok szkolny rozpoczął się na dobre. Książki skompletowane, zajęcia pozalekcyjne wybrane. Aby nasze dzieci miały siłę do nauki i energię do radosnego rozrabian
Energetyczna chałwa dla aktywnychChałwa, ta pyszna i lubiana przekąska, która przybyła do nas z Bliskiego Wschodu, kojarzona jest głównie jako idealny deser zaspokajający słodkie zachcianki. Ze względu jednak na swoją kalor