Marco Ghia, szef Akademii Kulinarnej Whirlpool, ekspert kuchni włoskiej, zachęca Was do przyrządzenia dzikiej uczty. Proponuje Wam obiad w postaci smakowitych i aromatycznych ravioli z jelenia. RAVIOLI Z JELENIASkładniki:400 mą
Warszawa, listopad 2016 r. Chrupiąca jesienna przekąska, czyli placuszki warzywne z twarożkiemW listopadowe wieczory zwykle mamy ochotę na małą przekąskę, która poprawi humor i rozgrzeje po całym dniu
Prosty, szybki, pyszny i puszysty bezglutenowy tort z bitą śmietaną i owocamiZrobienie pysznego tortu w bezglutenowej wersji to naprawdę nic trudnego. Wystarczą dobre chęci, odpowiednie składniki i odrobina czasu. Kluczem do su
Informacja prasowaWarszawa, 11 maja 2017Zielono mi! Przepisy na energetyczne zupy z bakaliową nutąWiosna to czas, kiedy warto oczyścić organizm włączając do diety lekkie i pożywne zupy. Połączenie zielonych i białych warz
17.11.2016, WarszawaInformacja prasowaComfort food po włoskuZastanawialiście się kiedyś, dlaczego coś jest “smaczne jak u mamy”? Dlaczego z rozrzewnieniem wspominamy chrupkie placki ziemniaczane, które pałaszowaliśmy w d
Warszawa, listopad 2016 r.Włoskie klimaty w oryginalnym wydaniu…Tagliatelle z tuńczykiem wg przepisu AppetityJesienno-zimowa szaruga za oknem skłania wiele osób do sięgania po fast-foody i słodkie przekąski, które na chwil
Informacja prasowa8 marca 2017 r. Pikantne zupy na wiosenne przeziębienieMimo tego, że wiosna już niedługo rozgości się za oknami, to słupek rtęci w termometrze nadal wydaje się być raz wyżej, raz niżej. Jest to najbardz
Warszawa, wrzesień 2016 r.Słodkie a’la tiramisu z żurawinąZe śmietaną, owocowy, czekoladowy, a może z nutką pikanterii? – desery zaskakują smakiem i propozycjami podania. Wybór przekąski często zależy od dostępnośc
24 października 2014, WarszawaJesień w kuchni: Kiełbasa magnacka i Szlachecki frykas w roli głównejPrzed nami jesień – czas na smaczne i sycące dania. Dlatego firma Cedrob poszerza portfolio marki Gobarto o dwie jesienne now
Informacja prasowa28 listopada 2016Smak grilla jesienią i zimą, czyli przysmaki prosto z patelni grillowejMimo tego, że czas długich, ciepłych i jasnych wieczorów przy grillu już dawno za nami, to nie musimy rezygnować z pys