Informacja prasowa: Sedar S.A.Grudzień 2015Kurczak korzenny na Boże Narodzenie z mandarynkamiZbliżające się święta Bożego Narodzenia to wyjątkowy czas, również ze względu na kulinarne tradycje. Niepowtarzalne smaki, na k
Informacja prasowaPoznań, 28 lipca 2016Dressing – nieodzowny element każdej sałatki Sałatki stanowią bardzo smakowite urozmaicenie codziennej diety. Przyrządzenie ich jest prostei nie wymaga skomplikowanych, kulinarnych umi
Marchewkowe babeczki z lukrem – słodkie wypieki bez glutenu i laktozySkładniki:* 100 g marchewki* 75 g rodzynek* 125 g miękkiej margaryny* 125 g cukru* 2 jajka* 150 g bezglutenowej mieszanki jasnych mąk 3PAULY* 50 g mąki
Marco Ghia, szef Akademii Kulinarnej Whirlpool i ekspert kuchni włoskiej, poleca swoje ulubione przepisy.SPAGHETTI ALLA CARBONARASkładniki:500 g spaghetti200 g guanciale (podgardle wieprzowe)4 jajka30 g startego sera pecorino
Informacja prasowaPoznań, 24 lipca 2017 r.Bomba witaminowa, czyli przedurlopowa dieta koktajlowaWybierając się na upragniony urlop chcemy nie tylko odpocząć, ale również dobrze prezentować się w kostiumie kąpielowym. Jeśl
Bielsko-Biała, dn. 8 września 2014 r.Królowa szarlotekNiepozorna z nazwy, lecz z rodowodem ponoć królewskim, ba, nawet francuskim! Na oko niespecjalnie urodziwa, wręcz brzydka. Pełnię swoich zalet ujawnia dopiero wtedy, gdy t
Ogólnopolski Program Promocyjny „Doceń polskie”Polska kuchnia to coś więcej niż pierogi, bigos i zupa pomidorowa. Przekonaj się o tym – wróć do smaków dzieciństwa lub poeksperymentuj z tradycyjnymi daniami. Przypad
Warzywa po afrykańsku z sosem orzechowym Sprawdzony przepis na proste a zarazem widowiskowe danie urzekające swym niezwykłym aromatem i zaskakujące niebanalnym smakiem. Oryginalne połączenie składników z masłem orzechowym spr
Informacja prasowaPoznań, 22 września 2016 r.Orientalne bruschetty – przekąska na każde przyjęcieJedną z przystawek, która sprawdzi się zarówno podczas uroczystego przyjęcia, jak i nieformalnego spotkania w gronie znajom
Informacja prasowaWrocław, 21 września 2016 Jesienne smaki Zamku Topacz – śledź w marynacie octowej z jabłkiem, pieczonymi ziemniakami i kwaśną śmietanąJesienią zmienia się nie tylko nasza garderoba, ale i dieta. Ta nie