INFORMACJA PRASOWAWłocławek, 09.05.2014 r.Tort na przyjęcie z okazji Pierwszej KomuniiPierwsza Komunia Święta dziecka to dobra okazja do rodzinnego spotkania w gronie najbliższych. Uroczysty obiad czy podwieczorek w domowej at
Justyna Pląskowska – Szef wrocławskiej Akademii Kulinarnej Whirlpool i ekspert z zakresu zdrowego żywienia oraz samodzielnego kreowania sztuki kulinarnej poleca:PIEROGI Z RABARBAREM, TRUSKAWKOWY MUS, MIĘTOWA ŚMIETANA • Czas
Informacja prasowaWarszawa, 24 sierpnia 2017Ulubieńcy lata kochają bakalie Latem osiedlowe targi pełne są sezonowych owoców i warzyw bogatych w składniki odżywcze i witaminy. Sezonowa dieta to bardzo dobre rozwiązanie, dlate
15 lipca 2015 r.Placki ziemniaczane nie jedno mają imięPlacki ziemniaczane, – kto z nas ich nie lubi? Usmażone na złoty kolor, z wierzchu chrupiące, a w środku delikatne i miękkie. Soczyste, rozpływające się w ustach,
Informacja prasowa13 lutego 2017 r. Finger food – przyjęcie na stojącoW Polsce coraz częściej organizuje się przyjęcia, podczas których goście nie siedzą przy stole, ale stoją w grupkach, rozmawiają i sączą drinki. Po
Informacja prasowaPoznań, 9 grudnia 2016 rokuŁosoś wędzony aromatem herbacianymŁosoś to jedna z najtłustszych, ale też najzdrowszych ryb. Zawiera rzadko spotykany zestaw unikalnych wartości odżywczych. Ryba ta bogata jest
Aromatyczny puszysty chleb bezglutenowy pieczony na serze feta lub tofuDoskonały i oryginalny przepis na niepowtarzalny chleb pieczony z serem feta lub tofu. Chleb z pewnością zachwyci smakoszy, ciekawych kulinarnych innowacji, mi�
Warszawa, grudzień 2016 r.Wigilia kreatywnie – zapiekanka z suma i brukselki!Wśród dwunastu tradycyjnych potraw wigilijnych nie może zabraknąć dań przygotowanych z ryb. Doskonałą alternatywą dla karpia w galarecie, sm
Zdrowy smak natury:Przepis na Carpaccio z buraków z hummusemCarpaccio z buraków z hummusem to wyjątkowo efektowna potrawa, która podbija podniebienia oraz syci inne zmysły. Prezentuje się imponująco, dlatego bez wątpienia mo�
Marco Ghia,szef warszawskiej Akademii Kulinarnej Whirlpool i ekspert kuchni włoskiej, poleca:CIASTO ZIEMNIACZANESkładniki:• 1 kg ziemniaków• 80 g masła• 80 g startego parmezanu• 2 jajka• 120 g prosciutto crudo alb